2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini içeriye hapseder.

 Binanın ortak merdivenlerinin yangın ve gayrı müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Kaçış yolları ve gayrı tedbirler, yangın yahut sair ivedili durumlarda güç güvenliğinin sadece yekta bir tedbire dayandırılmayacağı halde tasarlanır.

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişoflaz güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Merdivenin kapkaloriın hariçya akıllıca açılması gerekir. Kaldırıma gerçek açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını sağlar.

Kaçış ciğerin kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yetersiz basamak enliliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı konstrüksiyonlarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış Yangın Kapısı merdiveninin her dü indinde engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında tek yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan kafalayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Tenvir Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin kârlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek done işleme sürecine yıldızlı rıbindirimın olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkürname Ederiz.

Biröte firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Parçalanmamış çıkışların ve muvasala yollarının horda tamlanan şartlara münasip olması gerekir:

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yürütmek, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page