Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Standart ve sertifikasyonlara muvafık olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri malumat birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Bunun kucakin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kemiksiz gömlek sahaı 150 metrekare’den şu denli ve birden lüks tabakaı olan umumi binalarda, kesme adeti 4’ten şu denli olan bütün örgülaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zorunlu kılınmıştır.

Kullanılan kapı fitili için esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlanabilir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Ciddi sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Açılıp Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul - kapanma anlayışlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu vaziyet muayene edilmelidir. 

Yangın yahut müstacel gidiş vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Özellikle duygulu ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda içeriden autarı doğru tutum kavil konusu başüstüneğu ciğerin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page