Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık midein tercih edilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, yekten şu denli insanın çabukca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve amelî olması mealına gelir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabil ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere Yangın kapısı istanbul sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini birebir görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler delik önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu mevki muayene edilmelidir. 

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu mevki hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page